Vil du leve uden angst og indre begrænsning?

Angst og frygt forekommer i alle størrelser. Den mindre, som du, ved at begrænse din udfoldelse, kan styre uden om. Undgå.

Det er f.eks når du tager toget fremfor flyet – måske fortæller du dig selv en historie om, at det er meget bedre, men i virkeligheden er det fordi, du er nødt til at vælge det.

Og den større angst der begrænser dit liv så meget, at den ikke er til at komme udenom.

Angst er ikke en sygdom

Du har hverken brug for piller eller øl for at holde den nede. Den er et signal til dig om, at der er noget i dit system, der gerne vil lyttes til.

Angst og frygt er ulevet kraft

Derfor er det også en mulighed for udvikling af dit potentiale.

Når du begynder at lytte til angsten, lytte til hvad den vil gøre dig opmærksom på,  bliver du ikke længere styret og begrænset i din udfoldelse, men bliver den, der bestemmer i dit eget liv.

Lade alt det der i dag begrænser dig, det der står i vejen for det liv du ønsker, blive vejen til forandring.

For en ting kan du være helt sikker på. Den forsvinder ikke af sig selv. Tværtimod. Den bliver kun stærkere og stærkere indtil du forstår, hvad den vil dig.

Når du gør det, bliver du den stærke.

Læs en tidligere klients erfaring med at komme videre i livet uden angst

Hvordan?

Hos Rubens Salon iCph arbejder vi med dybde, forståelse og viden fra psykoterapien, i kombination med de effektive metoder fra hypnoseterapien.

Denne dobbelte behandlingsform giver dig de bedste forudsætninger for at finde ind til de egentlige årsager til, at dit system reagerer med angst.

Ofte er det ikke noget, du er bevidst om. Så hvis vi udelukkende arbejdede mentalt med dine tanker om det, ville processen tage meget lang tid og måske aldrig lykkes.

Vi arbejder konkret i op til to timer ad gangen, hvilket betyder, at du faktisk har mulighed for at få løst det, du arbejder med i den pågældende session.

Vil du være den der bestemmer i dit liv? Kontakt i dag
Del dette med folk du holder af.