“Den allerstørste forandring er, at det er blevet så meget lettere at være mig”

Jeg havde for et par dage siden et skønt gensyn med Lene, som har været klient her af et par omgange. Jeg havde denne gang inviteret på kaffe, for at høre Lene om hvordan livet ser ud for hende nu, 2 år efter vi sås sidst. Og det var en ren fornøjelse.

Det handler om prioritering

Lenes øjne stråler. Hun har netop været på sin første ferie i lang tid. Den gik til Japan.

Hun understreger flere gange i vores samtale, hvor meget det har betydet for hende at vælge at få det godt med sig selv.
Lene har om nogen lært af livet.
Det, livet har budt hende af udfordringer, har hun brugt konstruktivt. Hun har transformeret negative følelser, og fysiske symptomer til livskraft og glæde.

Det, har hun prioriteret over alt andet, og hun tog blandt andet arbejde i Norge for at kunne betale forløbet her. Den investering og det fokus har betydet, at hendes liv i dag er bedre end nogensinde før.

Lene er i dag 57 år, og en dygtig intensivsygeplejerske

Da jeg mødte Lene første gang, var hun plaget af migræne som hun havde lidt af i over 30 år, og som bare blev værre og værre.

Hun valgte at tage et forløb igen, da hendes mand ville skilles . Under forløbet bearbejdede hun alle de følelser, der dukkede op. Det betød, at hun kom afklaret og stærkere ud af skilsmissen, og har fået et bedre liv end nogensinde før.

Hun har ingen migræne overhovedet, ingengang hovedpine

Som hun siger- ” Jeg har ingengang en Pamol mere. Før kunne jeg ikke gå udenfor en dør uden at checke, om jeg havde diverse piller i min taske”.

For to år siden optog vi en video med Lene, efter hun sluttede her. Du kan se den her til højre.
Og du kan læse Lenes egen fortælling efter hendes første forløb på linket lige herunder.

Lene undrer sig i dag over, at hun ventede så længe

At hun så længe accepterede at symptombehandle, og at hun skulle være så plaget af migræne, før hun søgte andre muligheder.

Og hun undrer sig tilsvarende over, at andre ikke handler før, selvom det er tydeligt, at de har behov for hjælp.

Og det fik os til at tale om den frygt, vi har, når vi begynder en udviklingsproces. Frygten for hvad en forandring vil indebære. Hvor det vil flytte os hen, hvordan det vil ændre vores liv, og om vi kan bære den forandring.

Frygten hører til fortidsmanegen, som altid vil forsøge at fastholde os ved det gamle, for det ved den, hvad er. Så hvis noget nyt skal ske, skal du tage ledelsen i dit liv.

Og det forudsætter det her

Lene var dengang overbevist om, at migrænen var hormonalt betinget.
Så at forstå, være bevidst om, at fysiske symptomer ofte har følelsesmæssige årsager, er en nødvendig forudsætning for at kunne handle rigtigt.

En bevidsthed om at krop, sind og psyke alle samarbejder. Og at dit systems altid vil forsøge at råbe dig op, når noget er galt. Og kun skruer op for den fysiske eller psykiske smerte, indtil du lytter.

Og det er for at give den viden videre, at Lene vælger at dele sin oplevelse og historie med dig.

For med hendes faglige baggrund ved hun om nogen, at du er overladt til selv at finde vej, hvis du vil forstå dine symptomer mere differentieret, og virkelig løse dem – ikke blot symptombehandle.

Og der er intet at frygte, men alt at vinde

Når du har det godt

Så kommer alt det andet også.
Så folder livet sig rigtigt ud. Alting bliver meget lettere.

Og Lenes øjne stråler ikke kun efter en ferie – det gør de hele tiden.

P.S. Jeg tilbyder en GRATIS samtale, hvis du seriøst ønsker at skabe forandring i DIT liv.

Del dette med folk du holder af.