Rubens Salon

Omdrejningspunktet i Rubens Salon er et møde mellem mennesker, der har noget vigtigt på hjerte. Der har livet på hjerte.

I 1700 tallets i Europa var en salon et rum, hvor eliten mødtes og diskuterede tidens vigtigste kulturelle emner. Adelens kvinder samlede den tids forfattere og kunstnere til Salon.

Vores tid er en anden,  og i dag er forudsætningen for at leve et fuldt og engageret liv, at vi har et stærkt fundament i os selv. Det giver overskud til at deltage fuldt ud. Jeg synes, at en salon er et charmerende afsæt for det.

Ruben betyder fornyer. Det kan jeg fint identificere mig med, og så er det et navn, jeg bare altid har været glad for.

Så hvorfor ikke samle de to ting under et, i noget jeg er ligeså begejstret for, nemlig det, vi mødes om her i Rubens Salon.

Salon betyder egentlig sal på fransk, og selvom jeg ikke kan prale af en decideret sal, så er her i hvert fald højt til loftet, i alle betydninger af ordet. Det er et trygt rum, hvor vi taler om livets allermest personlige emner.

Det er ikke kun navnet, der er særligt. Også kombinationen af to metoder som hypnose og psykoterapi  er usædvanlig. Og ikke mindst usædvanlig virkningsfuld. Og det er vigtigt for mig.