Robusthed er det nye sort

Når vi rammes af stress, angst og lignende symptomer i det omfang som er normen i dag, bliver det tydeligt, at der må være en årsag.

Det kan godt være, at der er masser af forskellige udefrakommende forklaringer, såsom at verden er blevet mere kompleks, alting går hurtigere, og der er meget at forholde sig til.

Men verden er ikke sådan at få stoppet!

Når vi peger indad fremfor udad, har vi indflydelse, der kan vi skabe forandring.

Og selvom vi ikke har fået robusthed, også kaldet recilience, med igennem livet, er det faktisk noget, der er muligt at opnå alligevel.

Det handler om vores nervesystem og vores jegstyrke

Vores nervesystem belastes i gennem livet af de negative oplevelser, som vi alle kommer ud for i et eller andet omfang.

Og det handler om den støtte vi får, til at bære og forstå det der sker, fra vores omgivelser.

Især som børn.

Har vi ikke fået mulighed for at bearbejde hændelser, der har påvirket os, vil vores nervesystem være særlig skrøbeligt, og dermed mere påvirkeligt overfor nuværende negative hændelser.

Det mangler robusthed.

Og på et tidspunkt er signalerne, symptomerne, så tydelige, og påvirker vores livskvalitet så voldsomt, at vi nærmest ikke har andet valg end at handle.

Det gode er, at det aldrig er for sent!

Du kan når som helst tage sagen i egen hånd, forholde dig til det, der belaster dit system, og blive fri til at leve livet med både styrke og robusthed.

Vil du give dig selv et mere robust fundament? Kontakt nu

Jeg er fuldstændig imponeret over det, du kan.

Du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, og jeg ville ønske,at alle der har det svært ville forstå, at det slet ikke er nødvendigt, og at de kan få det liv, de drømmer om. At ingen skal acceptere et liv, de ikke er tilfredse med.”

Kvinde. 47 år.

Selvstændig.

Del dette med folk du holder af.