Transformation på energi og sjælsniveau

Terapi i hypnose gør det muligt at gøre de indre traumer, vi er ubevidste om, bevidste. Ikke for at erindre dem igen, men for at unlocke de følelser, der stadig er bundet til oplevelsen , så du kan lægge dem bag dig.

Den virkning negative og ubearbejdede følelser havde dengang de opstod, har de stadig. Når du forholder dig til situationen, der skabte dem, får du adgang til dig selv, som du var, før oplevelserne begrænsede dig.

Den sande udgave af dig.

Og det giver dig magten tilbage til selv at forme dit liv.

Hypnoseterapi er effektivt af flere grunde

De vigtigste kommer her.

Hypnoseterapi der bruges rigtigt:

❤︎ evner at forbinde din nuværende smerte med det, der i virkeligheden har forårsaget den.

❤︎ giver dig mulighed for at lytte til kroppens budskaber, uden forstyrrelse af din logiske tænkning.  For logisk tænkning får  ikke følelserne til at forsvinde.

❤︎ giver dig kontakt med det lager af viden om dig, der befinder sig i din underbevidsthed.

Du genkender de situationer, din underbevidsthed viser dig, men ofte ville din logiske tænkning ikke umiddelbart forbinde dem med dine nuværende udfordringer.

Få 15 minutters gratis samtale, og find ud af, om hypnose kan hjælpe dig.

Det giver så meget logisk mening at arbejde med underbevidstheden, når det er der, vores mest ubevidste mønstre og overbevisninger befinder sig.

Det er dem, vi ikke kan ændre, bare ved at beslutte os for det. Og det er ikke alternativ tænkning, det er alle – også videnskaben – enige om.

“Jeg hoppede gadedrengehop, da jeg gik fra dig sidste gang

Jeg følte mig fri som fuglen. Jeg har ikke haft hedeture siden! Jeg tør at melde mig til broløbet, jeg spiser chokolade, oksekød og drikker rødvin som jeg har lyst til, UDEN at få migræne bagefter.

Jeg har ingen tics mere, og jeg har det meget nemmere med min mor, hun kommer ikke ind under huden på mig, jeg kan afgrænse hende fra mig selv. Og jeg har fået det nemmere med min søn, kan bedre give ham plads.

Som barn var jeg nødt til at have hånd i hanke med alting, for ingen andre havde det.  Det har sikkert været årsag til at jeg er blevet så stringent, seriøs og målrettet, jeg skulle nok klare mig selv.

Det viser sig at have nogle omkostninger, i mit tilfælde meget kontrol med mig selv, ro – renlighed og regelmæssighed, og forskellige fysiske symptomer som migræne, tics  og brofobier.

Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv igennem livet, og da jeg kom til dig, var det fordi jeg tænker meget på resten af mit liv, hvad jeg skal bruge min tid på.

Jeg ville gerne af med alt det der begrænsede mig og være mere levende, mere fri, mere spontan og sprudlende. Og det er præcis hvad jeg er blevet. Fri som fuglen.”

Konsulent. Kvinde. 47 år.