Det der engang tiltrak jer ved hinanden, er samtidig det, der gør livet sammen svært

I har begge noget med jer fra jeres oprindelige familie, som I ubevidst ønsker at få healet, i den nye tætte relation med et andet voksent menneske.

Mønstre der gentages og fastholder jer begge i roller der er gamle, genkendelige og lette at gå ind i, men meget svære at være i, svære at få øje på og svære at bryde ud af ved egen hjælp.

Alt det som frustrerer jer ved hinanden, er en billet ind til et bedre liv og samliv.

 

Det gode parforhold

Et godt parforhold er kendetegnet ved, at der er en meget stor og positiv respekt mellem parterne.

At kommunikationen mellem jer vedligeholdes. At konflikter gennemleves og gør stærkere. At der er enighed om de store linier, og en evne til at le sammen.

Er det sådan et parforhold I ønsker?

Uanset om I er nygifte, på vej til at indgå i et parforhold eller har været i et længe, eller måske på vej ud af jeres nuværende parforhold er der mulighed for at gøre det bedre.

 

 Behandling af dig selv gennem dit parforhold

Når du ser din partner gennem briller, der er farvet af fortidens følelser, ser du ikke sandheden. Der er noget i dig, der tolker hensigten med det sagte ud fra dine egne indre begrænsninger. Og det vil give anledning til masser af misforståelser imellem jer.

Derfor er det oplagt at bruge det, der giver anledning til konflikter, eller gentagen dårlig stemning mellem jer, til at udvikle dig selv. Ved at gøre det, vil forholdet mellem jer ændres og blive mere ægte. I vil bedre kunne høre, hvad den anden egentlig mener.

Gør udfordringer til muligheder. Kontakt nu

PARsterapi aftales individuelt, og for at få det mest optimale resultat, sammensættes et forløb bestående af både individuel terapi og PARterapi. Forløbet tilrettelægges ud fra jeres behov.