Jeg hedder Birgitte Reeslev. Jeg er lærer og formidler af spirituel livsforvandling og – forståelse gennem terapeutisk hypnose og psykoterapi.

Jeg kalder mig livsalkymist,

fordi jeg bruger mine spirituelle evner og min viden fra mange års erfaring med terapi, til at skabe ægte forvandling i dit system.

Jeg ved, med den sikkerhed lang personlig erfaring giver, at dit eget system har en utrolig evne til at skabe de positive forandringer, du ønsker dig.

Uanset hvilket område dine udfordringer viser sig på.

SAMMEN SKABER VI TRANSFORMATION

Jeg har med min klarviden og klarfølelse skabt forløb, der arbejder i 4 niveauer af bevidsthed. Det er forudsætning for ægte, dybtgående og vedvarende forvandling.

Og mine klienter beretter om, hvordan deres liv er forandret på så mange positive måder. Flere, end de overhovedet forestillede sig.

Jeg elsker at se mennesker lægge fortidens lænker, og brænde igennem lydmuren til deres eget sande liv, der bare venter.

Og bliver TRO mod den, du egentlig er.

Evnen til at se dig klart forudsætter erfaring, viden og bearbejdning af egne traumer

Jeg er Certificeret Psykoterapeut fra ID Academy, meditationsvejleder, NGH Certificeret klinisk Hypnoseterapeut, uddannet instruktør i Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden, coach og ID-mentor.

Desuden er jeg oprindeligt uddannet lærer.

Disse uddannelser er din sikkerhed for, at jeg har stor viden af teoretisk karakter, og samtidig har gennemgået udviklingen selv.

Jeg uddanner mig fortløbende, har tavshedspligt og modtager supervision.

Jeg samarbejder med både interne og eksterne partnere.

Et stort antal af mine klienter har forsøgt sig med mange forskellige løsninger på deres udfordringer

Og har langt hen af vejen næsten opgivet håbet om, at det kan lykkes. De lever et utilfredsstillende liv, selvom de både har viljen og evnen til at forandre det.

Derfor er det helt essentielt for mig at at sige tydeligt, at det ER muligt. Jeg ser det ske hver eneste dag.

OG – det ikke kun er muligt, men det er også selve formålet med dine udfordringer.

De er din adgang til personlig og sjælelig vækst og udvikling.

DORTE K

Det gavner ALLE relationer uden undtagelse.
Også den til mig selv. Jeg ta´r mig selv mere alvorligt, og jeg giver min mand plads til at være ham.

Det har konkret betydet, at han slapper mere af, har mere selvironi og bedre kan grine af sig selv. Og at jeg meget bedre kan holde ham ud.”

ANNE F.

Jeg er så utrolig glad for, at jeg valgte dette forløb.

Det er enormt spændende, en utrolig øjenåbner og har medført en kæmpe lettelse i mit liv.

Der er intet overflødigt, og jeg kan kun sige at det er billigt i forhold til,  hvor meget jeg har oplevet at rykke mig.

“It will either make you or break you”

Ordene er Prins Williams, men de gælder også både dig og mig.

Udover professionel erfaring og viden om stress, har jeg også personligt oplevet ekstremt stressende perioder i mit liv. Det er min erfaring herfra, i kombination med mine uddannelser, og min veludviklede intuition, jeg bruger til at hjælpe dig.

For min egen skyld men også for mine tre børns, var det mig magtpåliggende, ikke kun at håndtere den situation jeg var i, men også at bruge den til at bringe mig selv et andet sted hen. Lade den gøre mig stærkere. Undgå at noget tilsvarende skete igen.

Det skete ikke hurtigt. Jeg havde mange veje og en del omveje til målet. Det har til gengæld givet mig en solid vidensbase, også i forhold til mange andre behandlingsformer end dem,  jeg har valgt at arbejde med. Og det har først og fremmest givet mig en personlig udvikling, jeg ikke ville have undværet. Og bragt mig ind på den rette bane i livet.

Så jeg ved med den sikkerhed, det giver, at have oplevet noget selv, at udfordringer skal vi bruge til at løfte os. Ikke bøje nakken og acceptere et begrænset liv. Ikke lade dem slå os ud.

Som den engelske kronprins siger det i forbindelse med sin mors død: “It either make you or break you”.

I dag nyder mine seks børnebørn også godt af, at jeg lod fortiden “make me”.