Sammen kan vi gøre dine udfordringer til muligheder

Jeg hedder Birgitte Reeslev. Jeg er indehaver af Rubens Salon iCph.

Jeg hjælper ambitiøse kvinder til at skabe massiv personlig forvandling i deres liv.

Så du får tillid til dig selv, udfolder dit unikke talent og finder din egen indre sandhed. Bliver fri.

Det gør vi sammen ved at transformere negative omstændigheder og følelser på det bevidsthedsniveau, hvor de er opstået.

Det betyder, at du vokser som sjæl, hvilket er det, vi alle er her for, bliver autentisk og tro mod dig selv, og livet vil folde sig enkelt og tilfredsstillende ud.

Uden mange indre og ydre konflikter, med forbedret helbred, og større flow generelt.

 

Min intention er

At mennesker får taktstokken til deres eget liv, så de kommer ud af magtesløshed og ind i indflydelse.

Og at skabe viden og opmærksomhed omkring vores mulighed for at skabe vores liv, så det fungerer og føles rigtigt.

 

Jeg ved, med den sikkerhed lang personlig erfaring giver, at dit eget system har en utrolig evne til at skabe de positive forandringer, du ønsker dig.

Uanset hvilket område dine udfordringer viser sig på.

SAMMEN SKABER VI TRANSFORMATION

Jeg er psykospirituel rådgiver, og jeg har med min klarviden og klarfølelse skabt forløb, der arbejder i tre niveauer af bevidsthed. Det er forudsætning for ægte, dybtgående og vedvarende forvandling.

Og mine klienter beretter om, hvordan deres liv er forandret på så mange positive måder. Flere, end de overhovedet forestillede sig.

(LÆS LÆNGERE NEDE HVAD DORTE OG ANNE FORTÆLLER)

Jeg elsker at se mennesker lægge fortidens lænker, og brænde igennem lydmuren til deres eget sande liv, der bare venter. Venter på, at du finder ud af, at du kan og vil en hel masse i dette liv, og at du nu, endelig, samler handsken op og kommer ud over stepperne.

Og bliver TRO mod den, du egentlig er.

Evnen til at se dig klart forudsætter erfaring, viden og bearbejdning af egne traumer

Jeg er Certificeret Psykoterapeut fra ID Academy, meditationsvejleder, NGH Certificeret klinisk Hypnoseterapeut, uddannet instruktør i Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden, coach og ID-mentor.

Desuden er jeg oprindeligt uddannet lærer.

Disse uddannelser er din sikkerhed for, at jeg har stor viden af teoretisk karakter, og samtidig har gennemgået udviklingen selv.

Jeg uddanner mig fortløbende, har tavshedspligt og modtager supervision.

Jeg samarbejder med både interne og eksterne partnere.

Et stort antal af mine klienter har forsøgt sig med mange forskellige løsninger på deres udfordringer

Og har langt hen af vejen næsten opgivet håbet om, at det kan lykkes. De lever et utilfredsstillende liv, selvom de både har viljen og evnen til at forandre det.

Derfor er det helt essentielt for mig at at sige tydeligt, at det ER muligt. Jeg ser det ske hver eneste dag.

OG – det ikke kun er muligt, men det er også selve formålet med dine udfordringer.

De er din adgang til personlig og sjælelig vækst og udvikling.

DORTE K

“Mere end noget af alt det andet jeg har prøvet, og jeg har dælme prøvet mange ting!, kommer det her ind til kernen af det, som det handler om.

Jeg har nok i mange år gjort en masse, der kun kommer rundt om, men ikke ind til kernen – til det, der virkelig gør nas.

Og jeg valgte Birgitte, fordi hun sagde, hun kunne hjælpe mig og lovede, at jeg ikke fik lov til at smyge mig udenom, og hun har holdt begge dele. Selvom hun godt måtte være lidt skrappere 😊

Jeg har fået meget mere indre ro. Jeg skælder mindre ud, og har mindre tvivl, frustration og vrede i mig.

Det gavner ALLE relationer uden undtagelse.
Også den til mig selv. Jeg ta´r mig selv mere alvorligt, og jeg giver min mand plads til at være ham.

Det har konkret betydet, at han slapper mere af, har mere selvironi og bedre kan grine af sig selv. Og at jeg meget bedre kan holde ham ud.”

ANNE F.

“Hvor ville jeg være nu, hvis jeg ikke havde set dit opslag? Jeg er så utrolig glad for, at jeg valgte dette forløb.

Det er enormt spændende, en utrolig øjenåbner og har medført en kæmpe lettelse i mit liv.

Der er intet overflødigt, og jeg kan kun sige at det er billigt i forhold til,  hvor meget jeg har oplevet at rykke mig.

I mit forløb hos Birgitte, har jeg haft store indre oplevelser, der manifesterer sig i mit liv på en overraskende hurtig måde.

Birgitte tilbyder et tillidsvækkende og trygt rum, hvor min egen rejse indtil videre, har givet mig en betydelig ro i sindet.
Jeg føler mig ikke længere meget stresset over hverdagen og fremtiden, som jeg ellers har gjort i mange år forinden.

Jeg er stadig i gang med mit forløb, og er spændt og nysgerrig på, hvad de næste moduler gemmer for mig af indsigt om mig selv.”

“It will either make you or break you”

Ordene er Prins Williams, men de gælder også både dig og mig.

Udover professionel erfaring og viden om stress, har jeg også personligt oplevet ekstremt stressende perioder i mit liv. Det er min erfaring herfra, i kombination med mine uddannelser, og min veludviklede intuition, jeg bruger til at hjælpe dig.

For min egen skyld men også for mine tre børns, var det mig magtpåliggende, ikke kun at håndtere den situation jeg var i, men også at bruge den til at bringe mig selv et andet sted hen. Lade den gøre mig stærkere. Undgå at noget tilsvarende skete igen.

Det skete ikke hurtigt. Jeg havde mange veje og en del omveje til målet. Det har til gengæld givet mig en solid vidensbase, også i forhold til mange andre behandlingsformer end dem,  jeg har valgt at arbejde med. Og det har først og fremmest givet mig en personlig udvikling, jeg ikke ville have undværet. Og bragt mig ind på den rette bane i livet.

Så jeg ved med den sikkerhed, det giver, at have oplevet noget selv, at udfordringer skal vi bruge til at løfte os. Ikke bøje nakken og acceptere et begrænset liv. Ikke lade dem slå os ud.

Som den engelske kronprins siger det i forbindelse med sin mors død: “It either make you or break you”.

I dag nyder mine seks børnebørn også godt af, at jeg lod fortiden “make me”.

Rubens Salon

Omdrejningspunktet i Rubens Salon er et møde mellem mennesker, der har noget vigtigt på hjerte. Der har livet på hjerte.

I 1700 tallets i Europa var en salon et rum, hvor eliten mødtes og diskuterede tidens vigtigste kulturelle emner. Adelens kvinder samlede den tids forfattere og kunstnere til Salon.

Vores tid er en anden,  og i dag er forudsætningen for at leve et fuldt og engageret liv, at vi har et stærkt fundament i os selv. Det giver overskud til at deltage fuldt ud. Jeg synes, at en Salon er et charmerende afsæt for det.

Ruben betyder fornyer. Det kan jeg fint identificere mig med, og så er det et navn, jeg bare altid har været glad for.

Så hvorfor ikke samle de to ting under et, i noget jeg er ligeså begejstret for, nemlig det, vi mødes om her i Rubens Salon.

Salon betyder egentlig sal på fransk, og selvom jeg ikke kan prale af en decideret sal, så er her i hvert fald højt til loftet, i alle betydninger af ordet. Det er et trygt rum, hvor vi taler om livets allermest personlige emner.