Sammen kan vi gøre dine udfordringer til muligheder

Jeg hedder Birgitte Reeslev. Jeg er indehaver af Rubens Salon iCph.

Min kernekompetence, eller mit unikke talent om du vil, er at hjælpe dig til at finde essensen i den problematik du kommer her med. Det sker intuitivt og er et talent, jeg har udviklet igennem mit liv, og er noget som jeg slet ikke kan lade være med.

Jeg har en grundlæggende tro på, at mennesker indeholder mange flere muligheder for at påvirke deres liv positivt, både mentalt, fysisk og psykisk, end de ofte selv tror.

Og at det dermed, i de aller fleste tilfælde, er muligt, at få meget mere overskud, modstandskraft, glæde og oplevelse af mening i sit liv.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, der ikke stiller sig tilfreds. Der vil have mere kvalitet i deres liv. Der ved, at det er deres egent ansvar at ændre det, der ikke fungerer.

Gennem mange års arbejde med hypnose har jeg erfaret, at vores mentale, psykiske og fysiske selv ikke kan adskilles, hvis vi skal forstå årsag og virkning. At problemet giver sig til kende et sted, og løsningen ofte findes et andet.

Det er en af de meget store glæder ved mit arbejde, at medvirke til at du udfolder dit potentiale. Kommer i kontakt med dit eget indre fundament af viden, dine egne helbredende og healende ressourser, uanset hvilket konkret problem der fører dig herhen.

Birgitte Reeslev

Jeg har flere uddannelser med mig

Jeg er Certificeret Psykoterapeut fra ID Academy, meditationsvejleder, NGH Certificeret klinisk Hypnoseterapeut, uddannet instruktør i Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden, coach og ID-mentor.

Desuden er jeg oprindeligt uddannet lærer.

Disse uddannelser er din sikkerhed for, at jeg har stor viden af teoretisk karakter, og samtidig har gennemgået udviklingen selv.

Jeg uddanner mig fortløbende, har tavshedspligt og modtager supervision.

Jeg samarbejder med både interne og eksterne partnere.

“It either make you or break you”

Ordene er Prins Williams, men de gælder også både dig og mig.

Udover professionel erfaring og viden om stress, har jeg også personligt oplevet ekstremt stressende perioder i mit liv. Det er min erfaring herfra, i kombination med mine uddannelser, og min veludviklede intuition, jeg bruger til at hjælpe dig.

For min egen skyld men også for mine tre børns, var det mig magtpåliggende, ikke kun at håndtere den situation jeg var i, men også at bruge den til at bringe mig selv et andet sted hen. Lade den gøre mig stærkere. Undgå at noget tilsvarende skete igen.

Det skete ikke hurtigt. Jeg havde mange veje og en del omveje til målet. Det har til gengæld givet mig en solid vidensbase, også i forhold til mange andre behandlingsformer end dem,  jeg har valgt at arbejde med. Og det har først og fremmest givet mig en personlig udvikling, jeg ikke ville have undværet. Og bragt mig ind på den rette bane i livet.

Så jeg ved med den sikkerhed, det giver, at have oplevet noget selv, at udfordringer skal vi bruge til at løfte os. Ikke bøje nakken og acceptere et begrænset liv. Ikke lade dem slå os ud.

Som den engelske kronprins siger det i forbindelse med sin mors død: “It either make you or break you”.

I dag nyder mine seks børnebørn også godt af, at jeg lod fortiden “make me”.

Rubens Salon

Omdrejningspunktet i Rubens Salon er et møde mellem mennesker, der har noget vigtigt på hjerte. Der har livet på hjerte.

I 1700 tallets i Europa var en salon et rum, hvor eliten mødtes og diskuterede tidens vigtigste kulturelle emner. Adelens kvinder samlede den tids forfattere og kunstnere til Salon.

Vores tid er en anden,  og i dag er forudsætningen for at leve et fuldt og engageret liv, at vi har et stærkt fundament i os selv. Det giver overskud til at deltage fuldt ud. Jeg synes, at en salon er et charmerende afsæt for det.

Ruben betyder fornyer. Det kan jeg fint identificere mig med, og så er det et navn, jeg bare altid har været glad for.

Så hvorfor ikke samle de to ting under et, i noget jeg er ligeså begejstret for, nemlig det, vi mødes om her i Rubens Salon.

Salon betyder egentlig sal på fransk, og selvom jeg ikke kan prale af en decideret sal, så er her i hvert fald højt til loftet, i alle betydninger af ordet. Det er et trygt rum, hvor vi taler om livets allermest personlige emner.

Det er ikke kun navnet, der er særligt. Også kombinationen af to metoder som hypnose og psykoterapi  er usædvanlig. Og ikke mindst usædvanlig virkningsfuld. Og det er vigtigt for mig.