Ethvert problem har en eller flere årsager. Finder du ikke årsagerne, løser du ikke problemet.

Ny tids sundhed er mere end sund kost og motion

Ny tids sundhed er et udtryk for en ny måde at forstå sundhed på. For forudsætningen for, at den sunde kost og motionen faktisk har den virkning, vi dybest set ønsker, er at vi får bearbejdet den negative virkning af fortidens traumer.

Derfor ser vi, at mennesker der lever efter, og nogen gange også af, alle tiden sundhedsforskrifter, alligevel bliver syge. Ikke bare lidt, men alvorligt.

Og det betyder, at enhver behandling hos Rubens, tager udgangspunkt i forståelsen af vores sind, krop og psyke som en helhed. En helhed der arbejder sammen, og kommunikerer med os.

Forskellen mellem sundhed og sygdom – både fysisk og psykisk, ligger i, hvorvidt vi har fået bearbejdet vores tidlige og sene traumer

For de belaster vores system. Og gør opmærksom på det på forskellig vis.

Når de signaler vi får, bliver overhørt, er de nødt til at blive mere og mere tydelige. Og derfor går de fra at være et mindre ubehag, som vi tager en pille for eller overdøver med meget motion, vin eller lignende. Og så udvikler de sig, og bliver mere og mere tydelige. Når de ikke længere kan overhøres, er de blevet til stress, migræne eller sygdomme af forskellig slags.

Med ny tids sundhed og viden er virkeligheden her hos Rubens, at det meste kan behandles med et godt resultat.

Sæt pris på at din krop reagerer

Ny tids sundhed viser os, at din krop og dit sind gør alt, hvad der er muligt, for at få gjort dig opmærksom på at noget er galt. Ofte skal det blive meget alvorligt, før vi begynder at lytte. Men når vi tænker over det, har der ofte været mange advarsler.

Så når du oplever stress og migræne, har der sikkert forinden været søvnproblemer, uro, tankemylder, hovedpine og meget mere af samme slags. Ofte i en del tid. I nogle tilfælde i mange år. Måske har du også oplevet utilfredshed, tristhed, konflikter, og en manglende ret til at være dig?

Og du har med garanti en viden om, (for det har vi alle uden undtagelse) at der i dit liv, har været traumatiske oplevelser, der har påvirket dig voldsomt.

Og de forsvinder ikke, bare fordi tiden går. Tværtimod. Det er dem, der laver ballade, og er den bagvedliggende årsag til, at du nu er udfordret.

Vær glad. Du er et godt sted

Du er i gang med at lytte til din krops signaler, og forstå, hvad du har brug for.

Du har mulighed for at erfare, at det, du oplever som en udfordring, er din mulighed for et nyt liv. Din guldbestrøede vej tilbage til dig selv. Til mere sandhed om, hvem du egentligt er. Mere adgang til dit potentiale. Mere ægte liv i dit liv. Mere sundhed.

Og med ny tids sundhed og den forståelse der ligger bag, er det muligt.

Det er i underbevidstheden det, der giver os problemer befinder sig, og derfor også her løsningerne ligger.

The missing link

Motion og sund kost er de almindelige veje, vi tænker i, når det handler om sundhed. Det er bare langt fra nok. Hvilket også tydeligt ses, når mennesker der ellers lever sundt får sygdomme, vi nærmest ikke forestillede os var muligt. Det er det også kun, fordi der mangler noget i den generelle forståelse af, hvad der forårsager sygdom. Derfor er den ny tids sundhed the missing link.

Hvad bliver vi så syge af?

Kort sagt, også af alt det vi undlader at se i øjnene. Alt det vi ikke vil forholde os til. Gamle traumer. Nye traumer. Negative følelser, situationer, oplevelser der ligger i systemet – ubearbejdede. Uforløst.

Det skaber en ubalance i dit system. Og ny tids sundhed handler om netop det, at komme tilbage til en sund balance, så kroppen får de bedste betingelser for heling.

Lad os tage Prins Henrik

Bare fordi vi alle kender ham.

Hvorfor har han fået en diagnose som dement?

I hvert fald kunne en forklaring godt ses i sammenhæng med hans uvilje til at acceptere livets omstændigheder og tingenes tilstand. At han er blevet ved med at italesætte sin trang til at blive konge, får ham til at virke som et lille barn, der ikke får sin vilje. Selvom han er i stand til at iklæde ønsket nogle “voksne ligeberettigelses klæder”. Det løser bare ikke den indre konflikt, der arbejder videre i ham.

Hans barnlige ubearbejdede følelser spiller ham et puds, både når han vil være konge og når han desværre udvikler demens. For ubearbejdede følelser, er gift for vores system.

At ville være konge er selvfølgelig ikke det egentlige problem. Jeg tror, de fleste af os forstår Prins Henriks generelle mangel på selvværd som den egentlige årsag, og det kommer selvfølgelig et andet sted fra. Og viser også, at uanset penge, magt og prestige er der en lille dreng inde bag ved, der ikke har forholdt sig til sin fortid.

Se dig omkring blandt mennesker du kender, der er blevet syge. Hvor mange vil du tro, har undladt at forholde sig aktivt til svære følelser i deres liv? Mon der er en sammenhæng?