NÅR EN FØLELSE FÅR MAGT

Angst, vrede, håbløshed, skam, sorg.

Følelser fortæller os, hvordan vi har det, og de er vigtige i forståelsen af, hvem vi er.

Som børn er vores følelser overvældende, og vi har ingen beskyttelse, andet end den vi får fra vores nærmeste omgivelser, til at håndtere dem.

Afhængigt af hvor godt vi bliver hjulpet til at bære vores følelser, og af hvad vi bliver udsat for, af oplevelser og situationer der er belastende, bliver vi enten i stand til at være i kontakt med dem, uden at bliver overvældet, eller vi bliver nødt til at beskytte os mod dem.

Enhver krise er en mulighed for udvikling

Rubens Salon iCph hjælper dig til at tage muligheden seriøst, og bruge den som springbræt til selvindsigt, og en ny og konstruktiv fremtid.

Enhver krise betyder, at mange tanker og følelser bliver aktiveret.

Negative tanker og følelser der normalt kan undertrykkes, bliver pludselig meget tydelige, og kommer til at fylde meget.

Det kan være frygt, sorg, chok, stress og det kan forårsages af din egen krise, men også hvis det er en, der står dig nær, der rammes f.eks af sygdom.

Uanset årsagen til krisen er det er vigtigt, de følelser der er, bliver anerkendt og tages alvorligt.

Når vi opfatter krisen som en mulighed for at blive klogere på os selv, tage vores følelser alvorligt, så gør den os stærkere. Vi får mere robusthed, overskud og livskraft.

Og større mulighed for at være os selv, og leve det liv vi ønsker fremadrettet.

Skal det være dig, der bestemmer?

At forstå, at de negative følelser, der fylder alt for meget, ikke forsvinder af sig selv, er første skridt til forandring.

At erkende at det ikke i længden nytter at forsøge at undertrykke dem med forskellige strategier, er en vigtig indsigt.

Vil du vinde magten tilbage?

At tage ansvar vil sige, at du ikke længere at ville finde dig i at blive trukket rundt i manegen af følelser, der dominerer og ødelægger din vitalitet og livskraft.

At du vil tage kampen op og vinde.

Det er en beslutning. Og det er din.

Del dette med folk du holder af.