Jeg føler, jeg har fået livet tilbage!

Dengang jeg startede hos Birgitte, havde jeg mistet modet til livet.

Jeg kunne ikke finde mig selv og havde ofte ude af kroppen oplevelser. Jeg kunne mildest talt ikke mærke mig selv, og kunne nogen gange tvivle på hvem jeg overhovedet var, og hvad jeg dog lavede i denne verden. Mine ude af kroppen oplevelser var nogen gange så stærke, at mit syn blev sløret. Jeg havde flere gange også oplevelser af, at være tæt på at besvime.

Når jeg var alene, kunne jeg pludselig begynde at græde uden at vide hvorfor. Jeg kunne gå på gaden, side derhjemme og se tv eller stå i en tøjbutik fyldt af mennesker og pludselig fælle en tåre.

Jeg kunne spørge mig selv, hvorfor græder du? Men jeg kendte ikke svaret

Jeg vidste bare, at jeg var ked af det og kunne mærke et stort tungt pres på brystet og et kæmpe sort hul i maven.

Jeg havde massive selvmordstanker, som desværre var en del af min dagligdag, og har været det siden jeg var 14 år. Jeg havde ikke planer om, at ville væk fra denne verden, men de var et tegn på, at jeg ikke havde det godt!

Jeg vidste at jeg snart måtte handle. Jeg gjorde op med mig selv, at jeg havde brug for hjælp.

Jeg ville være den bedste version af mig selv. Jeg ville være glad for livet i stedet for at hade det!

Jeg har haft en del traumer fra min barndom. Mange af dem kunne jeg kun huske brudstykker af, og store dele af min barndom har været uforklarlig, og ikke givet nogen mening for mig.

Jeg vidste, at der lå en masse og ulmede i min underbevidsthed, men jeg havde svært ved at sætte en finger på, hvad det var. Samtaler med psykolog eller kropsterapi hjalp ikke, og min hukommelse gjorde det svært. Jeg vidste, at jeg skulle grave dybere, og jeg vidste, at hypnoseterapi var det helt rigtige for mig.  Jeg var klar til at åbne op for, hvad der end måtte ligge som jeg ikke umiddelbart kunne få kontakt til.

Hos Birgitte har jeg set mine traumer direkte i øjnene, og mærket dem med fuld styrke. Det er en virkelig intens terapi form. Man skal turde at se sig selv i øjerne, uanset hvor grim og ond virkeligheden end må være.

Det har været en hård rejse! I starten var jeg så overvældet over mine egne følelser, at jeg gik i panik, men jeg var stædig og kæmpede mig igennem. Jeg ville mærke, og jeg ville føle for at få alt, hvad jeg gemte på, bearbejdet. Birgitte var under hele processen behagelig og tilstedeværende. Man er ikke i tvivl om, at hun er glad for hendes arbejde og hun gør det, fordi det er det, hun brænder for.

Jeg har det bedre nu

Jeg er en stærkere og bedre udgave af mig selv. Jeg har fået min glæde tilbage.

Når jeg går alene på gaden, græder jeg ikke længere, men kan i stedet tage mig selv i at gå og nynne en sang. Mine veninder er glade på mine veje. De siger, jeg har fået mit overskud og mit smil tilbage. Mine selvmordstanker er så godt som forsvundet, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så godt med mig selv.

Jeg kan helt klart anbefale Birgitte

Når man træder ind af hendes dør, er man ikke i tvivl om hun er professionel, brænder for hendes job, og gør alt hvad hun kan for at hjælpe dig videre. Hun møder en præcis, hvor man er.

Hun er skarp og har en evne til at se lige præcis der, hvor problemet er. Jeg vil ikke have været foruden alt det, Birgitte har givet mig. Waaou!

Majbritt Hansen

Del dette med folk du holder af.