Det kan være svært at træffe et valg. Især den slags der koster både tid og penge. Får du det ud af din investering. som du håber og virkelig har brug for?

Og måske har du allerede prøvet mange ting uden rigtig succes, og er begyndt at tænke, at det måske slet ikke kan lade sig gøre for dig, at få det liv du drømmer om?

Eller måske er det første gang, du søger hjælp, og det virker som en hel jungle at finde rundt i?

Du gør klogt i at være skeptisk. Og du gør klogt i at undersøge:

  • hvilken form for behandling der med størst sandsynlighed kan hjælpe dig
  • hvordan du kan finde den rigtige behandler

Jeg tror, jeg har prøvet nærmest alle former for alternative behandlinger, og næsten 30 år på at få den viden, som jeg har i dag. Det har kostet en formue. Og det har ikke alt sammen været lige godt. Men det har givet mig en mængde erfaring.

Jeg husker stadig den dag i 2006, hvor jeg i en samtale blev opmærksom på hypnoseterapi som en behandlingsmetode. Den følelse af øjeblikkelig indre viden om, at her var der noget, som var rigtigt for mig. Samme dag bestilte jeg en plads på en uddannelse, som begyndte kort efter.

Den helt klare indre viden får du sikkert ikke hver dag. For så er der ikke så meget at være i tvivl om. Så er det bare at handle.

Der er mange veje til Rom

Og der er ligeså mange veje til at få det godt igen. Der er bare nogle, der er mere rigtige for lige præcis dig, end andre er. Og for at finde dem, kan du lytte til det, der fanger din opmærksomhed, det der gør dig nysgerrig, det du føler dig tiltrukket af.

Mit udgangspunkt er hypnoseterapien, men guiden kan bruges i enhver form for valg af behandling og behandler.

Her kan du gå efter nogle helt konkrete ting som

 

 

Og så er det en god idé at mærke, hvordan det føles indeni, når du står overfor et valg og bruge det som et pejlemærke.

Den person som du overvejer som mulig behandler, er det en person, som du har grund til at have tillid til?

Noget af det du kan mærke efter er

 

 

 

 

 

Del dette med folk du holder af.