Hvis du ikke som barn er blevet set, som den du er, spejlet i dine følelser og imødekommet i dine behov, vi du altid være søgende efter, hvem du er i virkeligheden.

For det betyder, at du er kommet væk fra dig selv, har fået en beskyttende personlighed, der er skabt som en reaktion på det, du har manglet, og derfor ikke er dig – ikke er den sande udgave af dig.

Den beskyttende personlighed er skabt af dit system, for at du har kunnet overleve udfordringer i livet, som dit nervesystem ikke har kunnet bære på det tidspunkt, du blev udsat for dem.

Det er den beskyttende personlighed, der er bange og såret, og reagerer ud fra de sår på omverdenen.

Forsvarer sig, gemmer sig, dømmer sig selv og andre, kritiserer, udelukker, mangler selvværd, lader frygten bestemme og lever et besværligt liv, hvor det opleves som om, der er noget inden i dig der står i vejen for, at du kan opnå det i livet, du drømmer om.

Det er også den del af dig, der forventer, at det er de andre, der skal ændre sig, gøre noget andet, blive mere af det, DU har brug for.

Og føler sig som offer for omstændighederne, ude af stand til at ændre på det selv.

Dine udfordringer er gaver fra universet

Du er ikke tvunget til at leve som en mindre og mere begrænset udgave af dig selv end den, du er i virkeligheden.

Den person du leder efter, lever indeni dig, ikke i dine tanker om dig selv, men inde bagved. I din underbevidsthed, eller din sjælsbevidsthed, som indeholder alle informationer om dig. Ikke kun fra dette liv, men fra alle de liv, du har levet.

Så det er bare et spørgsmål om, hvorvidt du vil bruge udfordringerne som de gaver, de er tænkt som?

Når du afvikler din beskyttende personlighed sker der to ting:

1.
Du skaber flow i din energi.
Det betyder, du skaber et liv som føles meget lettere, bedre og mere efter dit hoved. Færre forhindringer, mindre sygdom, færre konflikter, mere glæde.

2.
Du vokser som sjæl.

Og det er netop, hvad der er din opgave her på jorden.
Det, du er her for.

 

ER DU KLAR TIL AT BLIVE DIG SELV?

RING I DAG PÅ 31 22 44 77, OG LAD OS FÅ EN SNAK OM DINE MULIGHEDER.

Del dette med folk du holder af.