Nogle mennesker gør et stort indtryk

Når jeg ser på hvad der kendetegner dem, er det ofte deres dedikation. Deres vilje til at tage sig selv og deres liv alvorligt nok til at gøre det nødvendige, for at det bliver godt.

Og hvornår er livet godt?

Når det ikke er godt, er det i virkeligheden meget tydeligt for os. Vi er ofte utilfredse, og har måske forskellige symptomer, som er svære at at overhøre.

Men hvordan livet er, når det er godt, det ved de fleste af os i virkeligheden ikke.

For det, der måske ser godt ud, og som du måske forestiller dig er lige det der skal til, er ikke nødvendigvis det der giver dig, hvad du dybest set længes efter.

For det, du længes efter, er oftest dig selv

Følelsen af at være tilstede i dit eget liv.

At mærke din egen indre kerne og leve ud fra den.

Derfor er omdrejningspunktet for de videoer du ser her netop denne dedikation. For det er den, der kan føre til transformation. De kvinder du møder her på siden, er inspirerende eksempler på styrke og livskraft.

God fornøjelse.

//  Interview med Charlotte Hamann som fandt sin vej ud af alvorlig stress, og opdagede, at hun slet ikke kendte sig selv

Hun lukkede sin børnetøjsbutik, og skabte et helt nyt liv.

Charlotte lever i dag uden hemmeligheder, og fortæller her om at gøre op med perfektion, tage ansvar, og bruge sin viljestyrke til at blive autentisk.

//  Lene Schjøtt fortæller her, hvordan hun kom igennem skilsmisse og ud af sin migræne, og blev et stærkere og mere afbalanceret menneske

Lene var desperat for at finde en løsning på sin migræne, der var ved at ødelægge livet for hende.

I dag er hun uden migræne, har lagt skilsmissen bag sig, og har et liv der er meget mere i overensstemmelse med, hvem hun er som menneske.