Coaching

Lad livets udfordringer styrke dig

Livet er lidt som en rutsjebane. Det byder både på op og nedture for os allesammen. Forskellen ligger i detaljen –  hvordan vil takler det.

Vil du undgå, at nedturen bliver en livsstil, du ikke ønsker dig? Der medfører stress, tristhed, bitterhed og tager alt for mange år, der kunne være gode, ud af dit liv?

Coaching og Livsvejledning er rådgivning for dig, der har ambitioner om det bedste liv. Og som kan se en idé i, at de følelser der måske er kaotiske, overvældende og gør det svært at gennemskue dit situation, med den rette hjælp kan bruges både positivt og hensigtsmæssigt til af LØFTE dig i livet. Udvikle dig, Gøre dig stærkere.

Måske er du i en livskrise, der gør dig usikker og bange for fremtiden. Og måske kræver den af dig, at du får både dig selv og dine børn godt igennem. Årsagerne kan være mange. Så coaching og livsvejledning handler altid om at møde dig der, hvor du er. Der hvor livet har bragt dig hen.

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle have gjort, hvis jeg ikke kom her. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor vi var havnet.

Udtalelse fra klient igennem et skilsmisseforløb

Føler du dig kastet ud på dybt vand?

Livet kan indimellem kaste os ud i situationer, hvor vi har brug for både at bearbejde det følelsesmæssige kaos, det kan have bragt med sig, og samtidig have brug for vejledning til praktisk at komme sundt igennem det.

Det kan være

  • store forandringer der sker i forbindelse med skilsmisse, sorg, det at miste nogen eller noget, at få en diagnose osv.
  • at du fysisk oplever belastning i form af stress, angst, migræne eller lignende.

Et eksempel kan være i forbindelse med en skilsmisse, hvor der er en proces, der bringer os igennem forskellige skidt mod en ny orientering, herunder at familien skal finde en ny måde at forholde sig til hinanden på.

Samtidig er der en følelsesmæssig del, der er fuldstændig fundamental at få bearbejdet, for ikke at ende ud i bitterhed,  konflikter, stress og manglende evne til at indgå i nye forhold.

Mærker du en længsel efter noget andet og mere?

Mangler du mening i livet? Har du en indre følelse af tomhed? Måske føler du dig utilfreds, mangler livsglæde, har en følelse af at sidde fast og ikke få det ud af livet, du egentlig ønsker. Du synes ikke dine relationer fungerer, du opnår ikke det, du ønsker hverken på jobbet eller privat.

Måske har du evner, du ikke bruger eller lyst til noget, som du ikke tør?

Vi har altid et valg

Vi kan enten lade livets udfordringer udvikle os, eller begrænse os, gøre os mindre. Når du begrænser dig, begynder du at lukke af for sider i dig selv som er fine. Du bliver mindre af alt det, der er smukt og godt. Mister troen på dig selv, lukker af for spontaniteten, bliver usikker og måske bitter.

Alt det er ikke dig. Så du bestemmer, om det skal definere dit liv?

Hvordan foregår Coaching & Livsvejledning?

Det, du kan forvente at møde, er en sparringspartner, der hjælper dig til at finde ind til kernen i dit problem, og kan rådgive dig til at skabe forandring. Jeg stiller skarpt på netop det, der ofte ligger under overfladen, eller i mellem linierne, og er svært at få øje på selv. Og hjælper dig til det næste skridt.

Det er en samtale af en times varighed, og du kan spare ved at købe enten 5 eller 10 sessions af gangen. Se priserne her

Har du spørgsmål, hører jeg gerne fra dig
Få 15 minutters gratis samtale

Coaching & Livsvejledning er for dig, der har ambitioner for dit liv

Dig, der ikke ønsker det middelmådige, og ikke vil acceptere at leve for nedsat blus.

Læs hvad andre har opnået her