Behandling med hypnose gør det muligt, at gøre de indre traumer vi er ubevidste om, bevidste. Ikke bare for at erindre dem igen, men for at bearbejde dem, så de ikke fortsat belaster dit system.

Det, der spænder ben for os i livet, er altid det, vi er ubevidste om. Vores skyggesider. Vores ubevidste mønstre og overbevisninger indprintet i fortiden. Og når vores system er optaget af at kontrollere vores ubevidste lager af mere eller mindre hensigtsmæssige begrænsninger, er der mangel på overskud. Ikke kun i almindelig betydning, men også i forhold til alle vores indre ubevidste processer, som skal holde fysisk og psykisk sygdom på afstand.

Vores system bliver derfor svagere, jo mere der er at holde styr på

Og det gør opmærksom på det. Du får gener af forskellig art, der fortæller dig på et tidligt tidspunkt, at du er på afveje. Problemet er ofte, at vi er lidt for gode til at vænne os til ting, der egentligt er ubehagelige. De kommer lidt snigende, og vi har en tendens til at opfatte det som noget, vi nok bare må leve med. Eller tage en pille for.

Derfor er behandling med hypnose midlet til at gøre ubevidst bevidst. Og dermed lette vores system, så det kan tage sig af vores indre fysiske processer, uden forstyrrelser. Forsøger du at bevare dig sund? Så er ny tids sundhed også for dig.

Hypnose terapi skaber særdeles gode resultater

Behandling med hypnose er måske en mulighed, du endnu ikke har prøvet?

Mange af mine klienter har allerede været i flere forskellige former for behandling. Både terapeutiske,  medicinske og alternative behandlinger af forskellig art. Fælles for dem er, at alt det, de har gjort, måske nok har haft en virkning, men ikke har fjernet problemet fuldstændigt.

Så de lider stadig, og bruger fortsat penge, tid og energi i forsøget på at få det overskud og den livsglæde, som de håber på og stræber efter.

Læs nederst på denne side “En behandling med hypnose er måske noget andet end du forestiller dig?” som fortæller, hvordan en behandling med hypnose foregår hos Rubens.

Det særlige ved en behandling med hypnose hos Rubens Salon er: omhyggelighed, tillid, intuition & indsigt

Overvejer du et forløb? Du er velkommen til at få en 15 minutters gratis samtale. Kontakt mig her

Min egen erfaring

Det er også min egen erfaring gennem mange år i forskellige former for terapi. Og en væsentlig grund til, at jeg selv valgte at uddanne mig til hypnoseterapeut. For det gav så meget logisk mening at arbejde med underbevidstheden, når det er der, vores mest ubevidste mønstre og overbevisninger befinder sig. Det er dem, vi ikke kan ændre, bare ved at beslutte os for det. Og det er ikke alternativ tænkning, det er alle – også videnskaben – enige om.

En anden ting som betyder meget for mig, er at terapi ikke nødvendigvis skal blive en livsstil. Noget man er nødt til at fortsætte med i årevis, uden at det flytter ret meget. Det skal være noget, der skaber forandring. Noget der giver de resultater, man ønsker.

Så vil du have den ægte, dybtgående og varige forandring, kan behandling med hypnose også være en løsning for dig.

Få svar på dine spørgsmål om hypnose her: Hvad er hypnose?

Rubens bruger hypnose terapi, fordi det skaber forandring!

De fleste terapiformer har som mål at få kontakt til underbevidstheden, for det er forudsætningen for forløsningen af gamle traumer. Hypnose er det mest effektive redskab til det. Derfor er det også den terapiform, der med størst succes skaber forandring hurtigst. Det er hypnosens største force, at den giver os mulighed for at lytte til kroppens budskaber, uden forstyrrelse af vores logiske tænkning. For logisk tænkning får ikke følelserne til at forsvinde.

Er du en af de mange, der har svært ved at mærke dine følelser, er hypnose også særdeles virkningsfuld.

At du ikke har adgang til dem, betyder ikke, at de ikke er der.

En behandling med hypnose er måske noget andet, end du forestiller dig?

Læs med her og få et indblik i, hvordan det forgår.

Du sidder i en behagelig stol, og jeg guider dig til at slappe rigtig godt af. Hvis du har prøvet at meditere, er det en indre fokusering på lidt samme måde. Hvis du nu tænker, at det aldrig er lykkedes dig at meditere, for der er alt for mange tanker, så er det her hypnosen skiller sig ud. Her lykkes det altid.

Når der først er ro i din krop og i dit hoved, bliver det mere tydeligt for dig, hvad der sker i kroppen.

Du vil opleve det som en meget behagelig tilstand at være i. Vi taler sammen undervejs, og du kan sagtens svare på spørgsmål. I modsætning til egentlig samtaleterapi, er der ikke noget der forstyrrer dig, og du kan komme direkte ind til kernen i problematikkerne.

Det kan være overraskende at opdage, at det nogen gange er ting, der for en voksen forekommer små, som har været årsag til megen smerte. Ofte fordi vi som små børn, tolker og forstår det, der sker omkring os som vores skyld. Et enkelt eksempel kan være barnet, der skal begynde i vuggestue, og tolker det som en afvisning fra mor. Det forstår vi som voksne, at det ikke er, men kroppen rummer stadig følelsen af ikke længere at være god nok.

Underbevidstheden taler i billeder

Derfor dukker der ofte billeder op, når hjernen og vores logiske sans sættes på stand by. De viser sig altid at give virkelig god mening i forståelsen af en problematik. Et billede kan være komplekst, og indeholde et stort antal informationer på en gang. Derfor bliver du også opfordret til at tage dem meget alvorligt, selvom de måske ikke med det samme giver mening.

Du får min hjælp til at identificere de følelser, du oplever, og som kan vise dig vej tilbage til de oplevelser, der har aktiveret følelserne. Det første kim kan befinde sig langt tilbage i tiden. Du vil aldrig være i tvivl om, at de følelser du mærker er ægte.  For de sidder i kroppen og er meget tydelige.

Jeg hjælper dig til at bearbejde de følelser, der ikke blev bearbejdet, dengang de opstod.

Du kan få 15 minutters gratis samtale. Kontakt mig gerne

Bruce Lipton er en kendt læge, som her redegør for, hvordan vores bevidsthed og underbevidsthed fungerer.

Video med Bruce LiptonVil du have 15 minutters gratis og uforpligtende snak om din situation? Kontakt mig her
Her kan du læse en klients erfaring med virkningen af denne dobbelte behandlingsform

Jeg hoppede gadedrengehop, da jeg gik fra dig sidste gang

Jeg følte mig fri som fuglen. Jeg har ikke haft hedeture siden! Jeg tør at melde mig til broløbet, jeg spiser chokolade, oksekød og drikker rødvin som jeg har lyst til, UDEN at få migræne bagefter.

Jeg har ingen tics mere, og jeg har det meget nemmere med min mor, hun kommer ikke ind under huden på mig, jeg kan afgrænse hende fra mig selv. Og jeg har fået det nemmere med min søn, kan bedre give ham plads.

Som barn var jeg nødt til at have hånd i hanke med alting, for ingen andre havde det.  Det har sikkert været årsag til at jeg er blevet så stringent, seriøs og målrettet, jeg skulle nok klare mig selv.

Det viser sig at have nogle omkostninger, i mit tilfælde meget kontrol med mig selv, ro – renlighed og regelmæssighed, og forskellige fysiske symptomer som migræne, tics  og brofobier.

Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv igennem livet, og da jeg kom til dig, var det fordi jeg tænker meget på resten af mit liv, hvad jeg skal bruge min tid på.

Jeg ville gerne af med alt det der begrænsede mig og være mere levende, mere fri, mere spontan og sprudlende. Og det er præcis hvad jeg er blevet. Fri som fuglen.”

Konsulent. Kvinde. 47 år.