Behandling af stress og en hel del mere

Vil du have en stressbehandling der medfører, at du både kommer helt af med din stress, og derudover får et liv der er meget mere rigtigt for dig? Som gør dig i stand til at opleve det, som mine klienter, med deres egne ord, beskriver som en indre frihed. Et udpluk af hvad de har sagt om deres nye virkelighed kommer her:

 • kan filtrere i arbejdsopgaver.
 • har let ved at sige fra.
 • er mere naturlig og åben.
 • mere spontan.
 • kan mærke mine grænser.
 • kan mærke hvad jeg har behov for.
 • mere klar i spyttet.
 • en lethed.
 • et ukompliceret forhold til andre.
 • bedre humør.
 • mere helhed og balance.

Den indre frihed mine klienter fortæller om, står i skærende kontrast til den virkelighed de oplever, når de kommer her første gang. Og de følelser der fylder er nogle helt andre. Måske kan du genkende noget af det, jeg skriver herunder.

Kom af med din stress. Kontakt mig her

Det er en kamp hele tiden

Du er vant til en travl hverdag, hvor du træffer mange beslutninger, og har mange bolde i luften.

Du er pligtopfyldende og perfektionist til fingerspidserne. Og nu har du svært ved at overskue selv de mindste ting. Du har symptomer på stress, og det betyder, at du står op hver morgen til en ny dag, du skal kæmpe dig igennem.

Til en ny dag hvor alting er besværligt, og hvor det er svært at træffe beslutninger og overskue arbejdsopgaverne.

Hvor du har konstant dårlig samvittighed, og en indre følelse af ikke at slå til, selvom du kæmper for at leve op til de forventninger, der er til dig. Både på jobbet og i familien. Du er bare ikke i stand til det.  Du har ingen tålmodighed, og føler dig som en belastning.

Og det er smertefuldt. Smertefuldt ikke at kunne det, du kunne før. Ikke være den person du gerne vil være. At kæmpe en daglig kamp for at følge med, men hele tiden føle, at du skuffer folk omkring dig.

Og du tænker måske på, hvad der skal blive af dig?

Når læsset vælter

Stress er en overbelastning af nervesystemet, som opleves meget fysisk.

Med indre uro, tankemylder, lydfølsomhed og søvnproblemer som de mest dominerende stresssymptomer.

Det er almindeligt at forstå den situation, der udløser symptomerne som årsagen til dem. Sådan er det blot meget sjældent. Det er den situation, der får læsset til at vælte, men læsset er der i forvejen.

Det læs består af alle de situationer, der har været igennem livet, der på det tidspunkt de blev oplevet, har været for overvældende for nervesystemet.

De forsvinder ikke, blot fordi du bliver ældre. De forstyrrer og forhindrer dig i at leve ubesværet og ubekymret, og de er årsag til at læsset vælter.

Det kan opleves, som om det sker pludseligt.

Men den sidste overbelastning lægger sig ovenpå et antal andre, der har gjort dig mindre robust, og nu kan nervesystemet ikke bære mere.

” Der er sket en kæmpe forandring, som påvirker hele mit liv

 

Jeg føler mig fri – en indre frihed. Jeg føler mig mere i min kerne, jeg ved hvem jeg er,  og jeg oplever en helhed og balance.
Det er utrolig flot arbejde af dig, og jeg er meget taknemmelig.
 
Mit humør er klart bedre, jeg kan filtrere i arbejdsopgaverne, jeg spekulerer ikke så meget, og der er krav jeg ikke vil leve op til, som jeg nu har let ved at sige fra overfor.
 
Jeg er mere naturlig og åben, og det  påvirker min relation til andre, som er blevet meget lettere og mere ukompliceret.
 
Jeg følger mig selv, og det der er rigtigt for mig, og det var præcis sådan jeg gerne ville have det.
 
Du må meget gerne lægge dette på din hjemmeside, så min oplevelse forhåbentlig kan være til inspiration for andre med stress”.

Jurist. Mand. 44 År.

Hvorfor er det lige dig, der ikke kan klare det?

Måske har du meget med dig gennem livet? Oplevelser, situationer i din barndom der har begrænset dig, og måske også har bevirket, du som voksen har truffet dårlige valg for dig selv?

Vi kan godt tåle overvældende oplevelser, hvis vi efterfølgende hjælpes til at få dem bearbejdet, eller til at forstå dem rigtigt.

Hvis vi ikke gør det,  befinder de følelser sig stadig i kroppen selv mange år efter, de er opstået. Det er derfor, at ting der er sket tidligt i livet, stadig kan påvirke os som voksne. Og af samme grund kan situationer og hændelser der har stresset vores system i en tidlig alder, også bearbejdes mange år senere.

Og det er det oprydningsarbejde, vi foretager sammen. Det er mindre omstændeligt, end det måske lyder, og tager kortere tid end mange forestiller sig. Og det er forudsætningen for, at du får det godt igen.

Skab ro i dit nervesystem og få et helt nyt liv

Mange af mine klienter kommer med et antal stressreaktioner, og går herfra med et nyt liv. Det, at få bearbejdet årsagerne til de reaktioner vores krop sender, frigiver så meget indre styrke og liv, at det giver lyst til at få ryddet HELT op.

Når først du få smag for det ægte liv, med adgang til dig selv, alle dine følelser og potentialer, så får du en enkelhed og livskvalitet du aldrig har kendt til før. Det giver dig det liv, du længes efter.

Du kan få

 • bearbejdet årsagen til din stressreaktion.
 • din stressbelastning til at forsvinde eller mindskes betydeligt.
 • dit nervesystem i balance.
 • meget mere overskud og glæde.

Jeg har, igennem årene, haft et betydeligt antal hypnose behandlinger med klienter, der kom til mig for at få behandling af stress. Og med den erfaring kan jeg med sikkerhed love dig, at det er muligt at komme helt af med din stressbelastning.

Se priser her

Kan du sætte jeg foran (bare nogle af) disse sætninger? :

Jeg

 • ønsker et ægte, autentisk liv,
 • ønsker en egentlig livsforandring,
 • vil tage mine symptomer alvorligt.
 • ønsker at få større livskvalitet.
 • vil have mere frihed.
 • vil være mere ægte og autentisk.
 • vil kunne træffe beslutninger, der er rigtige.
 • vil have bedre relationer.
 • vil ud af mønstre og overbevisninger, der ikke er gode for mig.
 • vil have overskud, ro og balance i mit liv.
 • vil leve mit potentiale.
 •         vil give mig selv de bedste forudsætninger for resten af mit liv.

Så skal det nok lykkes for dig også.

En betingelse for et godt samarbejde mellem os er din tillid til mig, og derfor tilbyder jeg 15 minutters gratis samtale.

Hvordan foregår en stress behandling?

En stress behandling hos Rubens indledes med en psykoterapeutisk samtale. Vi taler om, hvordan du har det, og hvad der er på spil i dit liv nu. Du vil opleve, at jeg også hører det, der ligger mellem linierne, og at jeg er ærlig og direkte. Jeg er her for at hjælpe dig til forandring.

Derefter lader vi dine følelser i kroppen vise vej til den dybereliggende årsag til, at de er opstået, og det vil altid være et arbejde, der foregår i hypnose og med hjælp fra underbevidstheden.

En god proces starter med minimum fire behandlinger, som foregår over fire uger, hvilket erfaringsmæssigt sikrer dig en betydelig forandring.

Her finder du prisen på en hypnose behandling.

 

Birgitte Reeslev

Jeg tager dine symptomer meget alvorligt

Samtidig forstår jeg også, at en seriøs behandling af stress ikke skal fokusere på symptomerne, men på de egentlige årsager til dem. Derfor indleder vi et samarbejde, der indebærer, at du får ryddet op i alt det, der har overbelastet dit system igennem måske mange år.

Hvis du har overhørt dine symptomer meget længe, og har oplevet et egentlig stress-sammenbrud, vil du altid være på vagt overfor nye signaler af samme karakter, og vil også være lidt ekstra sårbar i forhold til at opleve det igen. Men det er muligt at få det endda væsentligt bedre, end du havde det, inden du fik stress.

Du får mulighed for at:

 • bearbejde alt det, der igennem livet har gjort dig mindre, end du er.
 • få adgang til hele dit potentiale.
 • kunne udfolde dig meget mere frit.
 • blive dig selv.
 • leve med ro, balance og overskud.
 • deltage i livet som du vil.

Du kan få et liv hvor

 • du kender dig selv, og reagerer hurtigt på ny ubalance.
 • mærker dine følelser og kan bruge dem som vejledning.
 • dine relationer er blevet enkle og ukomplicerede.
 • det er let at tage beslutninger.