BARBRO JENSEN

Min situation var meget kritisk, da jeg påbegyndte forløbet hos Rubens.

Jeg havde migræne 20 dage ud af 30 hver måned, og det påvirkede min livskvalitet kraftigt. Jeg havde prøvet forskelligt, men intet havde fået bugt med det. Også forskellig slags medicin som gav masser af bivirkninger.

Og jeg stod i kø til den nyeste migræne medicin.

Det var svært ikke at kunne sidde foran en skærm. Både når jeg måtte have andre til at skrive for mig, og når jeg ikke kunne se tv med min familie.

Forløbet har givet mig livet tilbage

Min migræne er nu helt væk, og jeg har lært at behandle mig selv ordentligt. Og, jeg er ved at ændre på det i mit liv, som ikke er godt for mig.

De tre dele forløbet består af komplimenterer hinanden, og er vigtige på hver deres måde.

Dialogen var vigtig for at få tingene rigtigt ind under huden. Det at få bevidsthed om mig selv og mine mønstre var vigtigt. Og det allervigtigste var sessionerne.

Og det at gå ned i underbevidstheden gjorde, at jeg kunne gå direkte til sagens kerne og ændre ting. Jeg ville ikke kunne få så hurtigt resultat, hvis jeg havde prøvet at løse mine problemer ved kun at tænke og tale mig frem til løsningerne.

Samarbejdet med Birgitte var seriøst og ærligt, og jeg anbefaler forløbet til alle.
Det er absolut pengene værd. For det virker.

Del dette med folk du holder af.