Vidste du, at du giver det videre i uredigeret form, til dem du ønsker at beskytte allermest? Uanset hvor meget du forsøger at undgå det?

Dine egne uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger går i arv til dine børn – ikke via generne, men via dig og det mentale og psykiske miljø du skaber. Noget bevidst og det meste ubevidst. Så du kan lige så lidt “gøre for det”, som dine forældre kunne.

Lige nu har du dog et valg

For det er kun dig, der kan forhindre dine børn i at få de samme negative udfordringer eller problemer, som du har.

Skal det fortsætte gennem flere generationer, eller vil du stoppe den negative indflydelse nu?

Det er enklere end du tror. Og har større virkning, end du kan forestille dig.

Det bedste du kan gøre for dine børn

De fleste forældre vil gerne være gode forældre. Vi vil gerne have nogle gode, sunde, sjove børn, der klarer sig godt, og som har det godt. Og vi vil først og fremmest gerne have en god relation til vores børn. Spørgsmålet er, hvordan bliver man superforældre? Og hvordan får man de skønne børn, der bare fungerer?

Der kan være rigtig mange gode veje at går, mange gode råd at få. Sundhed er mange ting.

Men én ting slår alle de andre.

Vil du vide, hvad det er?

Måske bryder du dig ikke om svaret. Men igen så handler det om dig. Om jer.

Gå i en effektiv form for terapi.

Og det kan ikke siges tydelig nok. Hvis det er det eneste, du gør, så har du gjort mere af det, der virker, end noget som helst andet du kan gøre for dem. I hele deres liv.

Hvorfor?

Alle de vanskeligheder du selv har oplevet gennem din opvækst, alt det der har gjort dit liv besværligt, eller har hindret dig i at gøre de ting, du gerne ville. Alt det giver du videre i uredigeret form, ikke fordi du vil, men fordi du ikke kan andet.

Det foregår på et helt ubevidst niveau.  Du ser det sandsynligvis ingen gang selv. Og hvis du gør, så forstår du det sikkert ikke. Hvorfor du gør noget andet, end du havde besluttet dig for.

Eller du gør det samme, som du plejer, selvom du har lyst til at gøre noget andet. Og får de samme resultater. Selvfølgelig.

Evnen til at være den du er, klare de udfordringer livet giver, og bevare dig selv i alt hvad du gør, er en mulighed. Først og fremmest for dig selv, når du har bearbejdet det i dig, der forhindrer det. Og derefter vil det være enkelt for dig at give det videre til dine børn.

 

 

Del dette med folk du holder af.